Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2016
Ing. Jan Stašek

V běžné praxi se pro posouzení vlhkostního chování konstrukcí používají výpočetní postupy dle ČSN EN ISO 13788 a ČSN 73 0540-4, které vycházejí z Glaserovy metody. Tyto postupy vedou k návrhu na straně bezpečnosti. U konstrukcí s použitím kapilárně aktivních materiálů vedou k výrazně horšímu hodnocení konstrukce.

Hodnocení vnitřního zateplení
Vybíráme z našich referencí

Přístavba obchodního centra. V rámci studie denního osvětlení jsme prověřili všechny pobytové místnosti, tj. místnosti s trvalým pobytem lidí ve smyslu ČSN 73 0580-1. V součtu se jednalo takřka o 20 prodejních místností. Vzhledem k členitosti byl poměrně složitý 3D model centra.

Obchodní centrum Olympia, Teplice

Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/04

MĚŘENÍ TEPLOT OVLIVNĚNÝCH ODRAZEM SLUNEČNÍHO ZÁŘENÍ OD PROSKLENÝCH PLOCH V POLYSTYRENU NA STŘEŠE S POVLAKOVOU HYDROIZOLACÍ
Ing. Ondřej Žídek, Ing. Antonín Žák

Ing. Ondřej Židek, se ve své diplomové práci zabýval zjišťováním skutečných teplot ve hmotě tepelného izolantu a zjišťováním stavu izolantu při těchto teplotách. Zároveň se s pomocí programu DesignBuilder zabýval dynamickou simulací vlivu slunečního záření na konstrukci shodnou s experimentálním modelem.