Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2015
Ing. Tomáš Kupsa

Pojem energetický posudek byl zaveden do české legislativy Zákonem č. 318/2012 Sb., kterým se mění zákon č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů. Kdy si stavebník, společenství vlastníků jednotek nebo vlastník budovy musí zajistiti energetický posudek?

energetický posudek je třeba např. pro větší bytové domy
Vybíráme z našich referencí

Samostatně stojící „Pavilon D“ v areálu Vojenského rehabilitačního ústavu ve Slapech nad Vltavou je osazen ve svažitém terénu. Objekt má tři nadzemní podlaží. Jihozápadní část přízemí (1.NP) je částečně zapuštěna pod navazující terén. Předmětem činnosti byla jednostupňová PD sanace vlhkostních poruch suterénu, včetně výkazu výměr a kontrolního rozpočtu, a dále autorský dozor.

Pavilon D Vojenského rehabilitačního ústavu Slapy nad Vltavou
Vybíráme z našich publikací
dektime 2019 - sborník přednášek

SBORNÍK PŘEDNÁŠEK
kolektiv autorů

Sborník obsahuje články vzniklé na základě přednášek, které byly připraveny pro SEMINÁŘE DEK 2019. Seznam článků ve sborníku je zde. Sborník je k dispozici ve formátům PDF členům registrovaným v programu DEKPARNTER (www.dekpartner.cz).